NewHar inhandlat en ny sänglampa, våran hade gått sönder på ena sidan! Så nu känns det mycket mysigare+ att man har julpyntat gör det inte mindre mysigt!
December är verkligen den mysigaste månaden på året!


KvällenÅh så gott! Kessella och bär! Brukar ofta bli till kvällsfika för min del!

 

Saturday
Nu åker vi till stan och ska shoppa lite grann, och jag har på mig mina nya skinnbyxor från HM, Jag är såå nöjd! Storleken var perfekt!


5 November


Vilken dag jag hade igår med Mamma, riktigt härlig! Här är jag nyklippt och väntar på massage!Vi for kl.09.00 igår morse och kom hem kl.20.00 på kvällen, det kan man kalla heldag!
Det blev lite shopping men mest julklappar, jag känner mig så stolt att jag har börjat med dom! Förra året så hade jag köpt klart alla julklappar innan den 1 december!
Och när jag kom hem så stod middagen på bordet, så lyxigt!

Massage


Blus: Vila
Klocka: Marknad

Nu är jag redo att åka, ser fram emot dagen!
Dagen börjar med att vi ska klippa oss!

LängtatÅh nu har jag helg, jag har tait ledigt imorgon från jobbet!
Ska på en heldag med mamma i stan, först klippning, färgning, lite shopping, ansiktsmassage och ryggmassage! Kommer att bli så roligt, som jag har längtat!
Du är underbar Mamma!


Something newHär kommer beställningen jag gjorde. En fin liten spetströja, gillar att den är formad som en bh. man kan aldrig få för mycket vardagströjor känns det som!  

1 NovemberJag har vunnit 100 kr på bubbelroom.se så jag gjorde en liten beställning. Alltid lika roligt att vinna, än fast det bara är mindre summor!
Visar senare vad det är!


Blondies dress


Dagens erbjudande
En vit spetsklänning för endast 149 kr
Slå till vettja
bubbelroom.se


RSS 2.0