LÄNGTAN


För några veckor sen så bokade vi en lyxig stuga i fjällen (Hemavan) som vi ska bo i 4 nätter, vi är 8 st som ska åka iväg!Och det menas med att jag är ledig 1 vecka från jobbet, känns såååå himla kul att ha någonting att se fram emot, vintern och våren är SÅ lång, så nu bli det ungefär 3 mån jobb, 1 vecka ledigt och så ett ryck till på 3 månader, sen är det sommar och semester!Stugan har:
Ski in / ski out, 100m från Kungsleden, Från våra 40 kvm stor terrass har vi utsikt över hela Hemavan.
 
På terrassen har vi jacuzzi med konstant 38 gradigt vatten, efter en hel dag i backen, tur åkning eller vandring kan du sätta dig i jacuzzin med sina jetströmmar och naturligtvis titta på utsikten.

Komplett kök med diskmaskin, spis, ugn, kyl, frys, micro, kaffebrygg, vattenkokare. Bastu, dusch, tvättmaskin, torktumlare, 2 toaletter ( plan 1 & plan 2) 37" platt Tv.
 
Det är den finaste stugan som gick att hyra i hemavan!
ÅH, Jag kommer att ligga där i Jacuzzin varje kväll kan jag lova!

Vårens trender

Än fast det är meterhög snö så kan man inte sluta tänka på våren, här kommer lite av vårens trender


Den orangea färgen kommer att komma mycket nu under våren.


Vita vidder, dom vida byxorna har funnits nu under hösten men dom kommer att bli ännu populärare i vår, helst vita.

Skinntrenden är en annan trend som håller i sig även i vår. Den syns på klänningar, shorts och accessoarer.


Ingen vår utan pasteller och i år är inget undantag. Vi får frossa i puderrosa, ljusgult och babyblått när helst vi vill.


Ränderna går även aldrig ur, mycket mönstrat såsom fjärliar, även knälånga kjolar, och till sist mycket låga skor ex. ballerinor, remsandaler och låga klackar, äntligen.

LångprommisSå härligt med en lång vinterpromenad, jag har nyss varit ute med pojkvännen. Det här är min sista dag ledig så jag ska verkligen njuta av den! Jag har redan hunnit tvätta, bytt sängkläder, lagat massa matlådor. Men som tur är så börjar veckan med att man bara jobbar 3 dagar, det gillas!

My BagJag har nyss fått, eller ja (köpt) hem denna väska, 149 kr på lindex.se det kallas fynd!!


New stuff

Nu på Julledigheten så har jag och pojkvännen målat om sängramen i sovrummet, jag blev så himla nöjd!! Och sen den gamla bilden är tagen så har det köpts in nya sänglampor, läslampor, hylla och lite inredningsprylar.  

Före:

Efter:


Vad tycks?

RSS 2.0