Lite bilder från Halloween


Här kommer lite bilder ifrån helgen. Ida hade pimpat sina drinkar och lägenhet så fint!
En grym kväll helt enkelt!!


Utgång

Igår så var det halloweenfest med vännerna, en riktigt rolig kväll! :) Det blev mycket spel och dans under kvällen! Så nu blir det att bara ta det lugnt hemma ikväll, en skön söndag helt enkelt!


Fredagskväll

Kvällen har bestått av en väldigt väldigt god plankstek med hela familjen som sällskap! Och såklart en god efterätt på det! Nu blir det att krypa ner i sängen och inte ha någon väckarklocka som piper imorgon bitti. Godnatt!


Starkare naglarÄntligen har jag hittat en produkt som gör mina naglar starkare och längre. Dom brukade alltid gå av när dom började få lite längd! Det står inte vad det är för märke men jag köpte det på Nolia i sommras!

Resultat

Äntligen så är jag nöjd med min hårfärg, nu har jag hittat tjejen som jag ska fortsätta att gå till. Det är ganska vanligt att jag går ut från frisören och inte känner mig riktigt nöjd med färgen!


Just nu

Nu sitter jag hos frissan med färg i håret och njuter av en kopp te och läser tidningar!


SlingaVeckorna går verkligen fort, men nu har jag äntligen helg!

I några helger nu så har vi tagit det lugnt och bara varit hemma, men imorgon så ska vi in till stan och jag ska klippa+färga håret. Så jag ser extra framemot det här! Är sugen på lite slingor, som bilden ovan. Att det ska vara så roligt att hålla på med håret!  
Jag ska även premiär handla julklapparna imorgon, jag gillar att handla i tid och inte stressa!


Thank you for supporting our fight against breast cancer!Armbandet är på väg hem till mig, varje litet köp hjälper!
Hela överskottet skänks till Cancerfondens forskning om bröstcancer.
Ett smycke som gör skillnad.
Lindex, Autumn 2011'

Bild maratonVi bestämde oss idag att vi skulle åka ut till stugan och sova där inatt, vi har nyss tagit en härlig promenad vid havet och njutit av tystnaden! Ikväll så blir det en god middag, filmkväll och massa godis! Trevlig helg!

Barnvakt


I veckan så kommer jag att vara barn och hundvakt eftersom mina föräldrar har åkt utomlands en vecka! Det kommer nog att gå superbra. Och jag hoppas, eller ja (jag vet) att dom kommer få en underbar vecka tillsammans!

2 Oktober


Igår så han jag även med en härlig långpromenad med Lars och Tess! Så härligt väder!


Söndag


Söndag igen!! Gud vad helgerna går fort. Det har blivit en liten cykeltur och handlat inför veckan! Jag har bytt header på bloggen också, kände att det behövdes nu när sommaren är över!


Middagstajm


Vilken härlig lördag, vi har tränat och varit ute hela dagen! Nu ska vi ut och käka middag någonstans med syrran!


RSS 2.0