Onsdag

Kvällspromenad när det är som bäst, några plusgrader! Och bättre kommer det att bli... :)


Helgen

Hej! Det har varit en lugn och skön helg med lite träning, promenader och te'drickande! Åh det är soligt ute, det får nog bli en promenad efter jobbet idag.


NU

Blåsigt men solen är framme ändå, ljusare tider är efterlängtat!


Naglar

Rött rött rött, det funkar alltid att måla naglarna med! Men snart när våren kommer så blir det lite mer variation. :)


One Piece

Nu så har ja nyss kommit in från en promenad, nydushad och lånat min syrrans One Piece... Men gud sååå skön! Jag tror jag måste införskaffa mig en egen och bara ha när man är hemma!


Svart och vitt


Nu så är man nyduschad och har gjort sig klar efter träning, vi är bortbjudna på middag ikväll så nu ska jag bara fixa till det lite här hemma och måla naglarna kanske innan jag ska hämta lars från matchen. 
Trevlig kväll på er!


Invito

Nu så är vi påväg hem från stan efter att ätit middag på en mysig resturang och även hälsat på ett par vänner som fått en liten flicka för 1vecka sen, så mysigt! Nu har jag helg och ingenting planerat vilken känns väldigt skönt!


Lite söndags boost

Nu är man varm om kinderna, vädret är ju helt underbart! Det blev över en timmes promenad och nu ska jag göra iordning lite varmchoklad och sätta mig ute i en snödriva!


Klipp Klipp


Äntligen så ska jag klippa mig ikväll, än fast det inte kommer att bli någon stor förändring så känns det så mycket fräshare när man fått toppa det och klippa upp det lite så det blir lättare att fixa själv!


Nu så

Nu är vi klar och ska åka iväg för att lyssna på komikern, det ska bli så kul! Trevlig kväll! :)


FIKA TOUR


Ja snart får man helg, det känns väldigt efterlängtat.
Och ikväll så ska vi se Al Pitcher som är på turne, det kommer nog bli trevligt!!
Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, vi hörs!


Avig Maria

En lugn söndag och en bok att läsa är den bästa kuren inför en ny jobbvecka!


SOL

Vilket vackert väder!


Fredagsmys

Direkt efter jobbet så bastade vi och nu ska vi snart äta middag! Så skönt! Helt sjukt vad kallt det är ute - 24 grader. Det blir att hålla sig inne denna helg om kylan fortsätter.


RSS 2.0